Vacatures

 

Voor het team van onze praktijk zijn wij op zoek naar  flexibele tandartsassistenten die echte teamplayers zijn, een  proactieve werkhouding hebben en op korte termijn kunnen beginnen.

 

Tandartsassistent(e) balie/sterilisatie

De werkdagen zijn maandag, dinsdagmiddag en donderdag op twee verschillende locaties in Arnhem. Werktijden zijn per dag en locatie verschillend maar liggen tussen 8.00 en 17.30u. Het gaat om een functie van 2,5 dag.

 

Tandartsassistent(e) sterilisatie

Wegens uitbreiding van onze praktijk zijn wij op zoek naar een sterilisatieassistent voor 4,5 dagen per week. Het betreft de maandagochtend (8.15-12.45), dinsdag t/m vrijdag van 8.15-17.30.

 

Tandartsassistent(e) vervanging zwangerschapsverlof

In verband met zwangerschapsverlof van een van onze medewerkers zoeken wij voor 4 dagen per week ( van maandag t/m donderdag) een stoel- en sterilisatieassistent(e).  Bij gebleken geschiktheid is het mogelijk dat het dienstverband voortgezet kan worden.

Functie eisen:

Diploma tandartsassistent,  MBO 4 werk- en denkniveau, verkregen door opleiding
Kennis  van relevante wet- en regelgeving en de gelden de protocollen, instructies en richtlijnen (WIP)
Werkervaring met Exquise
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Werkervaring  in de praktijk en affiniteit met chirurgische behandelingen  is een pré.

 

Kun jij jezelf plaatsen in één  van de  hierboven beschreven profielen, en lijkt het je leuk om te werken in een divers team van professionals, met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: dominique@ppia.nl 

 

Daarnaast willen ons behandelteam versterken met een

Ervaren mondhygiënist

Ben je als ervaren mondhygiënist op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je ruimte in je agenda op  vrijdag en zaterdagochtend dan kun je reageren op bovenstaand email adres. De praktijk heeft voorkeur voor loondienst maar zzp is bespreekbaar.